Hou een helder Overzicht op uw Onderneming. Privé-detective/Mystery Shopper Karin Geens biedt u de diensten die u zoekt.

Privé-detective Karin Geens in Knokke, Brugge & Gent: personeelscontrole & bedrijfsdiefstal

Wist u dat bijna alle diefstallen in bedrijven worden gepleegd door het personeel? Privé-detective Karin Geens zorgt voor een snelle opheldering van uw bedrijfsdiefstal in Knokke, Brugge & Gent. Zij biedt u een dienstverlening aan op twee niveaus: preventief en probleemoplossend.


Wordt er gestolen in uw bedrijf? Dan zorgt uw bedrijfsrecherche ervoor dat, met behulp van een diepgravend onderzoek, de schuldige snel gevonden wordt. Maar hoe vermijdt u dergelijke situaties in de toekomst? Uw Privé-detective adviseert u niet alleen over interne controlemechanismen. Ook de volledige of gedeeltelijke doorlichting van uw personeel behoort tot de mogelijkheden. Op die manier beperkt u het risico op fraude aanzienlijk. Ze helpt u om financiële drama’s te vermijden. Vraag meteen meer informatie voor het ophelderen van diefstal en uitvoeren van personeelscontrole in Brugge, Gent en Knokke!


Alle diensten van Privé-detective Karin Geens worden ontwikkeld op maat van uw onderneming. Ook voor het onderzoeken van de levenswandel van uw kinderen en het betrappen van uw partner op overspel kunt u beroep doen op Privé-detective Karin Geens.

NEEM CONTACT OP

Opsporing van personen en goederen door uw privé detective in Knokke

Wanneer u het slachtoffer wordt van een diefstal voeren we bij detectivebureau Karin Geens een diepgaand onderzoek naar het voorval.

Hiervoor maakt zij gebruik van verschillende technieken:

  • opsporen van goederen of personen
  • uitgebreid interviewen van betrokkenen en aanwezigen
  • schaduwen van verdachten
  • screening (toekomstig) personeel

U ontvangt een gedetailleerd en uitgebreid rapport met haar bevindingen en conclusies. Wilt u meer weten over de aangeboden diensten? Of een gratis verkennend gesprek aanvragen, inclusief vrijblijvende offerte? Contacteer het detectivebureau!

UW PRIVE-DETECTIVE, DE BESTE REMEDIE TEGEN BEDRIJFSFRAUDE EN -SPIONAGE

Uw personeel is de ruggengraat van uw onderneming. Maar uw personeelsbestand kan ook uw zwakke plek zijn. Vermoedt u dat er wordt gesjoemeld met onkostennota’s? Of dat er bedrijfsgeheimen worden doorgegeven of doorverkocht? Dan schakelt u best een privé-detective in voor advies, opvolging en oplossingen.


Privé-detective Karin Geens verkent uw vermoedens nauwkeurig en infiltreert in uw bedrijf, om zo de verdachten grondig te screenen en te schaduwen. Ook met vermoedens rond fraude met ziekteverlof bent u bij haar aan het juiste adres. Zij controleert de desbetreffende persoon discreet en biedt u alle informatie die u nodig hebt om correct in te grijpen.

Mystery shopping & personeelscontrole door uw privé-detective

Wilt u weten hoe uw personeel functioneert wanneer ze omgaan met klanten? Of ze zich houden aan afspraken over eerlijkheid, helderheid en klantvriendelijkheid? Vertrouw dan op uw privé-detective voor een diepgaand mystery shopping-onderzoek. Privé-detective Karin Geens voert onderzoeken uit in Gent, Knokke en Brugge. 


Privé-detective Karin Geens gaat op pad als mystery shopper om de dagelijkse omgang van uw personeel met klanten te verkennen. Ze stelt een gedetailleerd verslag op van haar bevindingen, zodat u met klare informatie uw personeel kunt evalueren.

Wilt u meer informatie over de diensten van uw privé-detective? Of wilt u een privé-detective inschakelen als mystery shopper of voor een doorlichting van uw personeel? Contacteer het detectivebureau vandaag nog voor een gratis offerte op maat.

Privé-detective Karin Geens

Uw bedrijfsrecherche in Knokke, Brugge & Gent voor onderzoek naar bedrijfsdiefstal & personeelscontrole