top of page
mystery shopping

Mystery shopping, diefstal & personeelscontrole in Knokke, Gent of Brugge

Reeds meer dan 20 jaar ervaring als privé-detective


Wordt er gestolen in uw bedrijf?

Orde op zaken stellen in uw bedrijf: daar kan privédetective en Mystery Shopper Karin Geens u bij helpen. Zowat alle bedrijfsdiefstallen worden door eigen personeel gepleegd. Privé-detective Karin Geens zoekt uw bedrijfsdiefstal in Knokke, Brugge of Gent tot op de bodem uit. Onze dienstverlening werkt op twee vlakken: preventief en probleemoplossend, en dat op maat van uw bedrijf. Zo kunnen we een bedrijfsdiefstal ophelderen, u adviseren over interne controlemechanismen, uw personeel deels of volledig doorlichten en risico’s op fraude en financiële drama’s te vermijden.

bedrijfsfraude

Bedrijfsfraude of -spionage: schakel een privédetective in

Vermoedt u fraude met onkostennota’s of ziekteverlof? Bedrijfsgeheimen die doorgespeeld worden? Andere verdachte zaken in uw bedrijf? Schakel een privédetective in voor een discrete controle en/of infiltratie, advies, opvolging en oplossingen om correct en doeltreffend in te grijpen.


Personen en goederen opsporen bij een bedrijfsdiefstal

Bent u slachtoffer van een bedrijfsdiefstal, dan kan het detectivebureau van Karin Geens voor u een grondig onderzoek uitvoeren. Hierbij maken we gebruik van verschillende technieken:

  • opsporen van goederen of personen

  • uitgebreid interviewen van betrokkenen en aanwezigen

  • schaduwen van verdachten

  • screening (toekomstig) personeel

 

Na afloop van het onderzoek ontvangt u van ons een gedetailleerd en uitgebreid rapport met onze bevindingen en conclusies.

Mystery shopping onthult uw klantenservice

Hoe gaat uw personeel om met uw klanten? Zijn uw medewerkers wel eerlijk, helder en klantvriendelijk? Met mystery shopping en een personeelscontrole door een privédetective kunt u daar eindelijk een juist en duidelijk zicht op krijgen. Privé-detective Karin Geens is mystery shopper in regio Gent, Knokke en Brugge en gaat voor u op onderzoek uit. Nadien ontvangt u een gedetailleerd rapport met alle bevindingen, waarmee u uw personeel waarheidsgetrouw kunt evalueren.

privédetective huren

Meer weten over onze diensten bij een bedrijfsdiefstal of als Mystery Shopper in regio Gent, Brugge of Knokke? Contacteer Privé-detective Karin Geens meteen voor een verkennend gesprek, inclusief vrijblijvende offerte!

bottom of page